Aquacabins een compleet concept

Aquacabins bouwt en levert!
Wij leveren momenteel twee typen Aquacabins, die zo zijn uitgevoerd en ingericht dat ze direct in een jachthaven, op een camping of park op het water kunnen worden aangemeerd. 

Net als op een boot maar dan met de ruimte die past bij een vakantie. Wel genieten van het water, de gezellige drukte in de haven of op de wal, gebruik maken van de faciliteiten van de om je heen, de gesprekken met de buren, maar met de luxe en ruimte die je op vakantie gewend bent.

Speciaal voor het slapen op het water en o.a. voor jachthavens hebben wij Aquacabins ontwikkeld. Geschikt om op elke plek in de haven of op het water af te meren en te verhuren als accommodatie op het water. 

Als ondernemer bieden wij een aantal mogelijkheden om deel te nemen aan deze nieuwe franchise formule. Al naar gelang de financiële mogelijkheden kunt u Aquacabins aankopen of leasen in de vorm van een financial- of een operational-lease.

Sluit u aan bij dit nieuwe concept dat zorgt voor meer bezoekers en omzet, dat past bij de huidige vraag van de consument en dat onderscheidend vermogen biedt aan de partners.

Aquacabins worden geleverd met een ruime garantie en wij maken gebruik van zeer gerenommeerde partners voor het betonnen casco en de duurzame opbouw. Hierdoor loopt de levensduur op van Aquacabins tot ruim 20 jaar.

Aquacabins verkoopt of verzorgt, indien gewenst, de financiering.
Als u eenmaal heeft besloten deel te nemen aan deze franchise formule kunt u kiezen om Aquacabins te kopen of te leasen. 
Wij zorgen voor de bouw, installatie en de aflevering.

Wij leveren de Aquacabins kant en klaar af op locatie, inclusief een interieurpakket om de Aquacabins mee in te richten en aan te kleden.

U hoeft slechts een plek te reserveren en eventuele lokale voorzieningen te treffen zodat de Aquacabins direct operationeel zijn en uw gasten aan boord kunnen. 

Aquacabins verhuurt.
Aquacabins is meer dan alleen maar verkoop en levering van een accommodatie. Als afnemer maakt u direct deel uit van een concept en franchise-formule waarbij Aquacabins ook haar uiterste best gaat doen om alle expertise die zij heeft aan te wenden om de verhuur van Aquacabins in het totaal en in het bijzonder op uw haven te promoten en te stimuleren.

U ontvangt van Aquacabins een eigen website voor de verhuur van de Aquacabins op uw eigen locatie of haven. Daarnaast zal Aquacabins ook op haar eigen platform publiceren en promoten.

Aquacabins zult u terug gaan vinden op grote internationale websites voor vakantieparken en vakantiewoningen zoals bijvoorbeeld Airbnb, Wimdu, HomeAway etc.
Wij vertalen alle teksten en gegevens zodat Aquacabins ook vanuit het buitenland worden verhuurt.

Dit alles vanuit een centraal aangestuurd reserveringssysteem waardoor de voorraad altijd up-to-date is.

Wij doen er alles aan om de verhuur te stimuleren en zodoende uw investering snel te laten renderen.